Здравейте колеги имам следният проблем когато отварям капачката на бензина и се получава вакум и всмуква въздух. Едни монтьори ми казаха че е запушен отдушника и трябва да се почити някой има ли си идея къде се намира ?? колата е twin spark 1.4 16v 1997 г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отдушник на резервоара
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kemakoz Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам следният проблем когато отварям капачката на бензина и се получава вакум и всмуква въздух. Едни монтьори ми казаха че е запушен отдушника и трябва да се почити някой има ли си идея къде се намира ?? колата е twin spark 1.4 16v 1997 г.Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениенормално е да има определен вакум колега.Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщениеИ аз имам вакуум.
Някой беше писал, че пробил капачката на резервоара и сега нямал.
Аз си карам с вакуума, не гасне, а проблема ми с мощността е малкото коне на джигателя.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от kemakoz Покажи съобщениеот сервиза ми казаха че е възможно от това да ми гасне колата и да има проблеми с мощността както и че не е нормално....Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kemakoz Покажи съобщениена мен от сервиза ми казаха че е възможно от това да ми гасне колата и да има проблеми с мощността както и че не е нормално....
Я пробвай да покараш с махната капачка. Ако е от "вакум" ще има подобрение.
Обаче дълбоко се съмнявам да се промени нещо.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
колега,пусни една търсачка.писано е по темата. парите от резервоара се засмукват от двигателя през един клапан и филтър за да не се изхвърлят в атмосферата.така че е съвсем нормално да има вакум че даже и да пука резервоара, а в самата капачка има клапанче което трябва са се отпушва. ако се съмняваш че заради това ти гасне, не стягай капачката и ще разбереш. при фиатите е по апсолютно същия начин.точка
Comment
Comment